OBJECTIUS


Aquesta empresa neix de la inquietud d'un grup de professionals que venen desenvolupant tasques relacionades amb la gestió del territori i el medi ambient des de fa anys, i per tal d'oferir un servei integral i de qualitat a administracions, organitzacions i empreses.

Disposem dels coneixements i experiència suficients per a fer compatibles el desenvolupament socioeconòmic i la protecció de l'entorn.

Per a aquesta tasca compta amb un equip de professionals experts, que provenen tant de l'Administració Local com de l'Autonòmica, així com de Consultories, Gabinets Jurídics, Enginyeries i Despatxos d'Arquitectura.

Els nostres objectius estan fortament lligats a la importància d'assessorar als nostres clients globalment en tots els àmbits amb un estalvi de temps i recursos humans.

El nostre model d'empresa estableix que amb la comunicació amb els nostres clients podem conèixer les seves necessitats i problemes, que conjuntament amb els coneixements, l'assessorament i l'experiència que ens avalen, convertiran el nostre servei amb un valor afegit per a ells.ESTRATÈGIA OPERATIVA


Projectes Urbanístics Catalunya té una operativa amb una gran flexibilitat i autonomia en totes les àrees, de manera que l'organització pugui adaptar-se a les diverses necessitats dels nostres clients. Això, sense perdre de vista els mecanismes de control que són necessaris, per a la realització d'un servei professional.

La gerència es la responsable de les operacions de Projectes Urbanístics Catalunya de l'empresa, el seu desenvolupament comercial i de l'administració.

L'atenció personalitzada dels projectes i l'optimació dels recursos donen com a resultat una ràpida execució.© 2010 - ALAN Projectes Urbanístics Catalunya | avís legal | credits